HR Talent of the Year Finalist: Ludy van den Heuvel

0

Donderdag is de ontknoping van de HR Talent of the Year verkiezing. Uit tientallen aanmeldingen zijn er vier finalisten uitgekozen die een presentatie houden voor jury en publiek. De 27-jarige Ludy van den Heuvel, Recruitment Business Partner bij Groupon Nederland, is een van de HR-talenten die in de finale staat.

Ludy is de jongste finalist van HR Talent of the Year. ‘Ik heb het minst ervaring, maar ik heb al wel veel bereikt’, vertelt het jonge HR-talent. Zo heeft zij de afdeling recruitment voor de salesdivisie van Groupon opgezet en zorgt ze ervoor dat haar functie de grenzen van recruitment overschrijdt. ‘Ik ben nauw betrokken bij het bedrijf en word als businesspartner erg gewaardeerd’.

Actie
‘Voor mijn werk reis ik door heel Noord Nederland, ik ga bij verschillende salesteams op bezoek zodat ik erachter kom wat voor soort type mens ze nu echt nodig hebben in hun team’, vertelt Ludy. Tijdens die bezoeken gaat Ludy gesprekken aan met de salesteams en probeert gelijk te anticiperen op hun mening. ‘Ik zet daar graag meteen actie op en ga praktisch aan de slag, zo krijgen de werknemers niet het gevoel dat er niet naar hen wordt geluisterd’.

Toekomst
Het nieuwe werken, talentmanagement en het verschil tussen generaties zijn onderwerpen die volgens Ludy in de toekomst van HR sterk aan bod komen. Volgens Ludy is het belangrijk hoe HR met ontwikkeling van verschillende generaties omgaat en ervoor zorgt dat jongeren van ouderen van elkaar leren.

Bekijk hier het promotie filmpje van Ludy »
Breng hier je stem uit voor de HR Talent of the Year publieksprijs »

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.