HR talent of the Year Finalist: Kiki van den Berg

0

Donderdag is de ontknoping van de HR Talent of the Year verkiezing. Uit tientallen aanmeldingen zijn vier finalisten gekozen die een presentatie houden voor jury en publiek. Kiki van den Berg, HR Manager bij KPN, is een van de talenten die in de finale staat.

Kiki is verantwoordelijk voor HR binnen de Retail organisatie van KPN (KPN, Hi en Telfort winkels, Business Centers, KPN XL en Local Sales). Met haar team vertaalt ze strategie en business doelstellingen naar een duurzaam HR beleid. ‘Wanneer er meer mensen in een bedrijf werken, is de kans groter dat iedereen iets op zijn of haar eigen manier gaat doen. Wij moeten er voor zorgen dat het hr-beleid overal op dezelfde manier wordt uitgevoerd’, vertelt Kiki. ‘Dat is vooral belangrijk bij bijvoorbeeld zaken als diefstal. Het kan niet zo zijn dat er verschillende consequenties gelden voor onze medewerkers.’

Opleiden
‘Wij zijn op dit moment druk bezig met onze opleidingen en hoe we die het beste kunnen vormgeven. Daarbij vraag ik input van mijn nt-leden, regiomanagers en de winkelmanagers’, vertelt Kiki, ‘door iedereen te betrekken komen we tot het beste resultaat’. Volgens Kiki ligt de toekomst van HR vooral bij het businesspartnerschap. ‘Managers zijn verantwoordelijk voor de medewerkers, maar wij moeten die managers opleiden. Managers moeten leiderschap ontwikkelen en die taak ligt bij HR’.

Bekijk hier het promotie filmpje van Kiki »
Breng hier je stem uit voor de HR Talent of the Year publieksprijs »

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.