Gratis app van HPO Center

0

Voor managers die aan de slag willen met de door hoogleraar André de Waal aangewezen ’35 succesfactoren van High Performance Organisaties’, is nu een gratis app beschikbaar.

De applicatie geeft managers toegang tot succesfactoren van High Performance Organisaties. Ze kunnen aan de slag met video’s, casussen, adviezen en hulpmiddelen om hun organisatie te verbeteren.

Persoonlijke score
Waar met name de grotere bedrijven bij HPO Center organisatiebreed onderzoek laten doen, richt de app zich juist meer op de individuele manager. ‘Er zijn verschillende tests in opgenomen, die je kunt zien als een teaser voor nader gebruik van onze diensten. Maar voor MKB’ers bijvoorbeeld levert gebruik van de app al heel wat op’, aldus Marco Schreurs van HPO Center. ‘Managers kunnen hun persoonlijke score op onderwerpen als integriteit, strategie of coachend leiderschap bepalen. Vervolgens kunnen ze kijken hoe high performance organisaties het doen op diezelfde onderdelen, en waar ze hun succes aan te danken hebben.’

HPO onderzoek
Xaton en HPO Center maakten samen de app op basis van het onderzoek van Dr. André de Waal. De Waal is directeur van het HPO Center en Associate Professor High Performance Organizations aan de Maastricht School of Management. De Waal deed de afgelopen vijf jaar onderzoek onder 1470 organisaties in 50 landen naar waar de best presterende organisaties hun succes aan te danken hebben. 

Populair
De applicatie mag in de eerste dagen na lancering rekenen op veel downloads. ‘De app is wereldwijd uitgezet. We krijgen goede beoordelingen, en downloads van ver’, zo zegt Schreurs. De app is voorlopig beschikbaar voor Iphone en Ipad-gebruikers. De makers verwachten in oktober een versie voor Android klaar te hebben.  

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.