Gezocht: bloggers in HR

0

Ben jij HR professional, heb je een stevige mening en een vlotte pen? XpertHR Actueel is op zoek naar nieuwe bloggers die zowel expertise als ervaringen willen delen.

PaulaErik, Indy en Mickey gingen je al voor. Misschien ken je ze wel van hun blogs op XpertHR Actueel. Paula schrijft over mediation, Erik over HR Analytics, Indy combineert de praktische kant van HR met de wetenschappelijke inzichten en Mickey schrijft over zijn ervaringen als student. XpertHR Actueel wil het netwerk uitbreiden en is op zoek naar bloggers in soorten en maten.

Schrijf ook een blog

Wil jij ook jouw opinies delen met je HR collega’s. Heb jij een bepaalde expertise waar je graag je vakgenoten meer over wilt vertellen? Of ben je ontzettend goed in het opschrijven van herkenbare situaties uit de dagelijkse praktijk? Dan is dit je kans! Stuur een proefblog naar de redactie en wie weet zien we je binnenkort terug op XpertHR Actueel.

Op onze website maken we gebruik van verschillende blogvormen. Zo is er het expertblog waarin een inhoudelijk expert zijn eigen ervaringen verbindt aan de dagelijkse praktijk van een HR professional. In het opinieblog ventileert een blogger een duidelijke mening over een ontwikkeling over actualiteit. En in een ervaringsblog sta je even stil bij de dagelijkse gang van zaken.

Wat moet je doen?

Stuur een proefblog van minimaal 300 en maximaal 450 woorden naar de redactie redactie@xperthractueel.nl. De redactie zal vervolgens beoordelen of jouw blog een plek krijgt op XpertHR Actueel.

Lees meer over:

Over Auteur

Marloes Oelen is contentcoördinator van XpertHR. Met haar journalistieke blik zorgt zij ervoor dat jij helemaal niks mist.