De eerste prijzen voor de HR Talent Awards 2014 zijn bekend!

1

14 november lijkt nog ver weg, maar de tijd vliegt en de uitreiking van de HR Talent Awards 2014 komt steeds dichterbij. Tijd om stil te staan bij het prijzenpakket.

De eerste genomineerden van de Talent Awards zijn bekend. Misschien zit de winnaar er al wel tussen, en die kunnen we natuurlijk niet met lege handen naar huis laten gaan.

HR starter wint een baan
Als je wint in de categorie HR starter, krijg je de mogelijkheid om gedurende een half jaar bij Effectory te werken en daar de fijne kneepjes van het vak te leren. Je zult meewerken aan afwisselende en vernieuwende HR gerelateerde projecten.

Niets is zo lastig als jezelf te moeten verkopen op de arbeidsmarkt. Met een tweede plaats bij deze Awards zul je zeker een goede indruk maken, maar met een coachingsdag georganiseerd door PZinZ krijg je alle tips & tricks om jezelf zo goed mogelijk te presenteren om de baan van je dromen te bemachtigen.

Young professional? Top opleiding cadeau
Namens ICM Opleidingen mogen wij als eerste prijs voor de Young Professional een opleiding aanbieden.  Je bent namelijk nooit uitgeleerd! ICM is  uitgeroepen tot beste opleider van Nederland in 2013. Daarmee zit je alvast goed!

Behalve deze prijzen is er nog meer te winnen, maar dat houden we nog even geheim. Nieuwsgierig geworden? Houd dan de website in de gaten. Gun jij een jonge HR-professional de titel Talent of the Year? Je kunt nog tot 1 september kandidaten nomineren via www.hrtalentoftheyear.nl.

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.

1 reactie

  1. Yolanda Stil op

    Als jurylid kijk ik er naar uit weer veel nieuw enthousiast talent te ontmoeten!