Beoordeel het nieuwe menu van P&Oactueel

2

Hoe beoordeelt u het nieuwe magazine van P&Oactueel? De redactie is erg benieuwd of het voldoet aan uw smaakpappillen.

Reageer hier op de vernieuwde P&Oactueel en maak kans op het boek ***Chef van topkok Gordon Ramsay.

Of mail naar redactie@penoactueel.nl 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Lees meer over:

Over Auteur

Redactie XpertHR Actueel

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.

2 reacties

  1. Jeanet Bathoorn op

    Blij verrast ben ik met het nieuwe menu van P&O Actueel. Mijn favoriete gerechten zijn “Teamrollen van Belbin” en alle digitale ontwikkelingen. Over Belbin wordt zelden nog geschreven terwijl de theorie nog zo kloppend is. In mijn trainingen combineer ik de theorie met actueel gedrag doordat deelnemers gaan koken. Hierdoor leren teamleden ook beter naar elkaar kijken.

    Op de kaart stond als toetje de 2 artikelen van Marco Hendrikse. Leuk en nuttig! Qua digitale ontwikkelingen loopt het P&O veld achter. Jullie hebben me weten te verrassen en ik heb me zelfs laten verleiden tot een reactie.

    Complimenten aan de kok.
    Keep up the good work.

Reageer