Belangrijke update: nieuwe website XpertHR!

0

3Belangrijk nieuws van XpertHR! Vanaf 27 juli 2020 is portal.xperthr.nl onze nieuwe website waar je terecht kunt voor je antwoorden op de belangrijkste HR-vraagstukken, handige downloads, whitepapers en events en het laatste HR-nieuws. Dit betekent dat we niets nieuws meer op XpertHR Actueel plaatsen. Deze website blijft nog even staan als archief, maar nieuwe berichten vind je vanaf nu op portal.xperthr.nl.

XpertHR actueel wordt portal.xperthr.nl

Portal.xperthr.nl wordt volledig vernieuwd en vervangt tegelijkertijd xperthractueel.nl. Zo brengen we het laatste nieuws dichterbij en log je vanaf hier heel makkelijk in op XpertHR. Het uiterlijk van XpertHR zelf blijft voorlopig nog hetzelfde, alhoewel we ook de komende maanden nog verbeteringen doorvoeren om het zoeken te vergemakkelijken.

Wat vind je op de nieuwe portal?

Naast dat je op onze nieuwe portal veel kunt bekijken en lezen, kun je als abonnee hier gemakkelijk inloggen op XpertHR en kun je als bezoeker alles vinden over wat XpertHR voor jou kan betekenen en eenvoudig een demo of offerte aanvragen. Verder vind je op portal.xperthr onder andere de volgende informatie:

  • Gratis whitepapers over al je HR-vraagstukken
  • Een compleet overzicht van onze webinars
  • Arbeidsrechtelijke en strategische HR-informatie
  • Het laatste nieuws over XpertHR
  • Speciale acties en events
  • Tips voor het gebruik van XpertHR

Nieuwsgierig geworden? Ga snel naar portal.xperthr.nl.

Altijd snel en betrouwbaar antwoord op al je HR-vragen? Met XpertHR optimaliseer je jouw werkproces met kennisdocumenten, praktische tools, praktijkcases, checklists, voorbeelddocumenten en meer. Met alle informatie op één plek ben je altijd up-to-date. Wij zijn Ready for your question!

 

Lees meer over:

Over Auteur

Dit artikel is geschreven door een auteur van XpertHR. XpertHR wordt gemaakt door een team van interne juristen en externe specialisten. Het XpertHR team werkt samen met arbeidsrechtadvocaten belastingadviseurs van gerenommeerde partijen en de beste specialisten uit het vak.