ACA/JES heet voortaan ACA

0

ACA/JES communicatie, een van de grotere in arbeidsmarktcommunicatie gespecialiseerde mediabureaus, heeft haar naam ingekort tot ACA communicatie.

Bij het Amsterdamse bureau werken 25 professionals, met ieder hun eigen specialisatie in een breed veld van disciplines. Met de nieuwe naam is ook een nieuwe huisstijl ontwikkeld: fris, warm, menselijk en met een ronde vorm als basis. Het staat symbool voor relaties die er toe doen en voor het sterke idee dat 360 graden kan worden doorvertaald.

De nieuwe ACA-website is vanaf deze week live: www.aca-communicatie.nl. Managing Director Kitty Schieck: ‘We geven toe, gebruiksvriendelijk was onze naam, ooit ontstaan door een fusie, bepaald niet. AKAJES, ASA-JES, ASEA-Yes… We hebben alle variaties voorbij horen en zien komen. Om het onze relaties en onszelf wat gemakkelijker te maken, heten we voortaan ACA (spreek uit als aparte letters) . Eigenlijk zoals men ons al jaren in de volksmond noemt. Kort, maar krachtig.’

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.