Terugkijken: gratis XpertHR College over nieuwe privacywet AVG

0

Hoe bereidt u zich goed voor op de nieuwe privacyregels? Dat legt advocaat Steffie Schepers uit in het XpertHR College over de nieuwe privacywet AVG. De live-uitzending is al geweest, maar u kunt het webinar nog terugkijken.

avg

Steffie Schepers

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacyregels gelden in de hele Europese Unie. Welke gevolgen heeft dit voor organisaties? En hoe kan HR zich het beste voorbereiden? Steffie Schepers is advocaat bij RWV Advocaten en heeft zich grondig verdiept in de nieuwe wetgeving. Samen met haar collega’s maakte ze een tien stappenplan om je voor te bereiden op de nieuwe privacywetgeving. Tijdens het XpertHR College geeft ze een toelichting op alle stappen en bespreekt specifiek de aandachtspunten voor HR.

Over het AVG XpertHR College

Het XpertHR College is een online webinar. De live-uitzending was op woensdag 4 april, maar u kunt het webinar nog steeds terugkijken. Meld u aan en ontvang automatisch een terugkijklink.

Ontvang de terugkijklink voor het XpertHR College

 

Lees meer over:

Over Auteur

Marloes Oelen is contentcoördinator van XpertHR. Met haar journalistieke blik zorgt zij ervoor dat jij helemaal niks mist.