XpertHR College over nieuwe privacywet AVG

0

Hoe bereidt u zich goed voor op de nieuwe privacywetgeving? Woensdag 4 april organiseert XpertHR een online webinar over de Algemene Verordening Gegevensverwerking, AVG. U kunt zich hiervoor gratis aanmelden.

avg

Steffie Schepers

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie. Welke gevolgen heeft dit voor organisaties? En hoe kan HR zich het beste voorbereiden? Steffie Schepers is advocaat bij RWV Advocaten en heeft zich grondig verdiept in de nieuwe wetgeving. Samen met haar collega’s maakte ze een tien stappenplan om je voor te bereiden op de nieuwe privacywetgeving. Tijdens het XpertHR College zal ze een toelichting geven op alle stappen en specifiek de aandachtspunten voor HR uitlichten.

Over het AVG XpertHR College

Het XpertHR College is een online webinar. De editie over de AVG is op woensdag 4 april van 10.30 tot 11.30 uur. Deelname is gratis. U moet zich alleen vooraf aanmelden. Vervolgens ontvangt u een link waarmee u het XpertHR College kunt volgen. Door uw aanmelding ontvangt u ook automatisch een terugkijklink.

Meld u aan voor dit XpertHR College

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Lees meer over:

Over Auteur

Marloes Oelen

Marloes Oelen is redacteur van XpertHR Actueel. Met haar journalistieke blik zorgt zij ervoor dat jij helemaal niks mist op HR-gebied.

Reageer