Terugkijken: HR Journaal over de nieuwe privacywetgeving

0

Wat moet u weten over de nieuwe privacywetgeving de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) die vanaf 25 mei 2018 officieel geldt? Juridisch medewerker Steffie Schepers gaf uitleg tijdens het HR Journaal. Gemist? Het HR Journaal is nog terug te kijken.

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie. Welke gevolgen heeft dit voor organisaties? En hoe kan HR zich het beste voorbereiden? 

Steffie Schepers

Steffie Schepers is juridisch medewerker bij RWV Advocaten en heeft zich grondig verdiept in de nieuwe wetgeving. Samen met haar collega’s maakte ze een tien stappenplan om je voor te bereiden op de AVG. De stappen die van belang zijn voor jou als HR professional heeft ze besproken in het HR Journaal.

Waar en wanneer

Het HR Journaal is een online webinar. De uitzending over AVG met Steffie Schepers vond plaats op donderdag 8 februari 2018. Heb je het gemist? Dan kunt u zich nog steeds aanmelden. Klik op de onderstaande button, laat uw mailadres achter en ontvang de terugkijklink in uw mailbox.

Ik wil het HR Journaal terugkijken
Lees meer over:

Over Auteur

Marloes Oelen is contentcoördinator van XpertHR. Met haar journalistieke blik zorgt zij ervoor dat jij helemaal niks mist.