Handboek Loonheffingen 2017 staat online

0

Het Handboek Loonheffingen 2017 is beschikbaar. De actuele informatie over 2017 is zowel online als via een pdf te raadplegen.

Bekijk het Handboek Loonheffingen 2017 op de website van de Belastingdienst.

Handboek Loonheffingen 2017

In het handboek is de informatie te vinden over de loonheffingen voor 2017. De informatie uit de Nieuwsbrief Loonheffingen 2017 is in het handboek verwerkt. De online-informatie wordt in de loop van het jaar voortdurend geactualiseerd. In het versiebeheer van het Handboek is dan te zien wat er is gewijzigd. Begin april is te lezen welke wijzigingen in het 1e kwartaal zijn doorgevoerd in het Handboek Loonheffingen.

Nieuwsbrief loonheffingen

Ook verschijnt binnenkort de vierde uitgave van de nieuwsbrief over de loonheffingen van 2017. De derde nieuwsbrief loonheffingen verscheen begin januari. Daarin gaf de Belastingdienst meer informatie over de volgende onderwerpen:

  • De aankoop van variabele pensioenuitkeringen voor premie- en kapitaalovereenkomsten wordt mogelijk gemaakt (punt 7.5).
  • De code voor payrolling (code 82) is toegevoegd aan de rubriek ‘Code aard arbeidsverhouding (code dienstbetrekking)’ (punt 8.7).
  • Rekenhulp Loonbelastingtabellen (punt 14)
  • Forum Salaris (punt 15)
Lees meer over:

Over Auteur

Marloes Oelen is contentcoördinator van XpertHR. Met haar journalistieke blik zorgt zij ervoor dat jij helemaal niks mist.