Het XpertHR College | AVG: een jaar later

0

De invoering van de AVG bezorgde HR vorig jaar een drukke periode. Een jaar later helpen wij u opnieuw met het opfrissen van de hoofdzaken. Krijg het mee tijdens het XpertHR College op 14 mei!

avg

Steffie Schepers

HR bereidde zich begin 2018 voor op de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), die per 25 mei 2018 van kracht ging. Een jaar later helpen wij u opnieuw met het opfrissen van de hoofdzaken in de uitvoering van de AVG. Zijn er veel voorkomende privacy-knelpunten? Hoe zit het met de handhaving? En hoe voorkomt u risico’s?

Tijdens het XpertHR College praat Steffie Schepers u een uur lang bij. Zij is advocaat bij RWV Advocaten en heeft zich grondig verdiept in de nieuwe wetgeving – en hoe verder. Zij zal toelichting geven op alle aandachtspunten die voor HR van belang zijn.

Het webinar wordt gehouden op 14 mei van 10.30 tot 11.30 uur.

Meld u aan >

 

AVG deadline 2018

Vanaf 25 mei 2018 moesten alle organisaties aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming voldoen. Ook voor HR was de impact van de nieuwe privacywet groot. Zo diende HR bijvoorbeeld sollicitatieprocedures, personeelsdossiers, bewaartermijnen, administratie en uitwisseling van gegevens bij ziekte en re-integratie in overeenstemming met de AVG te brengen.

 

 

Lees meer over:

Over Auteur

Sacha Luijkx is redacteur bij XpertHR Actueel. Met haar perfectionistische en pro-diversiteitsblik voorziet zij u van alles wat u moet weten rondom HR.